Google+

Plaats Royaal

Café Plaats Royaal is ontstaan als een koffiehuis in de Jorisstraat. Nadat er veel feesten en partijen kwamen is het een feestzaal geworden in ‘t Lombardje alwaar in 1882 de Oeteldonkse Club is opgericht. Vandaag de dag is zowel in ‘t Lombardje als in Plaats Royaal hier een afbeelding van te vinden.

Sinds 1928 is de zaal door diverse horecaondernemers uitgebaat. In dit jaar is de zaak ook verhuisd naar de Ridderstraat 19. Daar waar het tot op heden nog steeds gevestigd is. Als een van de oudste cafés van Den Bosch heeft het een bekende naam bij veel van de Bosschenaren. Sinds 1998 is de zaak van de familie de Vaan.  Een familie met veel ervaring in de horeca.

De eigenaar Rob de Vaan is reeds sinds 1975 werkzaam in de Bossche horeca, zodat er gesproken kan worden over jaren ervaring. Wat resulteert in een onderneming met veel warmte en een sfeervolle ambiance. Tegenwoordig staat de hele familie in de zaak. De familie bestaande uit twee zonen en de echtgenote van Rob de Vaan. Zijn opgegroeid in de horeca en zijn daarom ook bekend met het vak. Door een opsomming van al deze factoren heeft het café een warme uitstraling, die voor veel gasten over komt als een eigen huiskamer met altijd bekenden gezichten voor een gezellig gesprek.

Sinds een 1 aug. is men begonnen met een dag exploitatie en kan met tegenwoordig ook overdag genieten van een lekkere lunch. Een lunch die vaak overloopt in een gezellig borreluur. Een typisch Bosch café waar zowel oud als jong samen gezellig een borrel kan drinken.

Laat dit café zeker niet aan u voorbij gaan wanneer u eens een bezoek brengt aan ‘s-hertogenbosch. Want als meest gastvrije stad van Nederland kunt u dit gezellige en warme café niet overslaan.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in Café Plaats Royaal voor een lekkere lunch, een gezellige borrel of gewoon een leuke ontmoeting.

Met vriendelijke groet,

Café Plaats Royaal

Bedankt wij nemen zo snel mogelijk contact met u op...